EXPLOREAZA IERAPETRA

EXPLOREAZA  IERAPETRA


Hotelul  Tylissos Beach este situate la cateva minute de mers de downtown, magazine popular, spitalul municipal, statia de autobuz centrala, magazinele centrale  si portul maritime pentru  croazierele zilnice catre insula Chrisi (magarului). Este asezat spre drumul catre plaja din orasul Ierapetra la Sitia oferind acces usor de condus si sosire.  Intr-o distanta apropiata poti gasi  si te poti bucura de satele traditionale din Vainia, 4 km, Kentri 3 km, Kato chorio, Pano chorio si Episkopi la nu mai mult de 8 km departare. Multe manastiri vechi  din vremea bizntina le poti vedea  la  aproximativ la o zi de calatorit.

Locuri de vizitat intre orasul Ierapetra

•    Fortareata venetiana
•    Portul vechi venetian
•    Drumul spre mare
•    Casa lui Napoleon
•    Marea biserica Saint George.


Inca putin despre Ierapetra

Ierapetra este un oras modern cu 12,500 de locuitori. In imediata apropriere sunt castele  si de-alungul lor  plaje pitoresti. Este considerat a fi cel mai insorit loc din Grecia si acesta este probabil principalul motiv pentru care agricultura si  gradinile verzi sunt atat de dezvoltate in zona.

Ierapetra este faimoasa pentru  gradinile verzi cultivate si productia de  uleil virgin. Vizitarea de gradini verzi  sau  a rafinariilor de ulei poate fi stabilita dupa solicitare. Va rugam apelati la departamentul de receptie, vor fi incantati mult  sa va ajute .

Provincia noastra  este cea mai sudica parte a europei.

Locuri de vizitat

Tylissos beach hotel